Opgelet!


Onze voordeur vraagt wat aandachtigheid. Tot het heden liggen onze kegelbanen op de eerste verdieping en kun je bij ons geraken door op de deurbel ‘Kegelkluis’ te duwen. Je wordt binnengelaten door een ‘piepsignaal’ waarna je de trap neemt naar de eerste verdieping. De eerste deur die je tegenkomt brengt je binnen in de wereld van het kegelen.

BereikbaarheidDe kegelkluis is gelegen tussen de Groenplaats en de Vrijdagsmarkt in Centrum Antwerpen. Met de fiets zijn wij vlot bereikbaar vanuit de hele stad en de omliggende gemeenten. Bezoek de website van fietsnet voor meer informatie over fietsknooppunten. Fietsen is bovendien vaak de snelste manier om de stad te doorkruisen. Door de vele fietsstations rondom de kegelkluis kun je je fiets ook gemakkelijk en veilig wegzetten.

Met je eigen fiets


Zowel rechts als links van onze ingang zijn fietsstations te vinden. Op de vrijdagsmarkt zijn meerdere plaatsen voorzien waar je jouw fiets gemakkelijk kunt wegzetten.

A-velo


In de Antwerpse binnenstad vind je meer dan 3000 fietsen, verspreid over meer dan 300 Velo-stations. Bestel je dagpas , weekpas of jaarkaart via www.velo-antwerpen.be . Het eerste halfuur van elke rit is inbegrepen in de inschrijvingskost. Fiets je langer, dan betaal je extra. er is een velostation te vinden in de drukkerijstraat op 2 minuten wandelafstand van de Kegelkluis.

Blue-bike


In de stations Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal zijn fietsen beschikbaar, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Een abonnement kost slechts 10 euro per jaar, per huurbeurt betaal je 3 euro. Alle info vind je op de website van Blue-bike. De NMBS biedt de formule Trein + Huurfiets aan in Antwerpen-Centraal.

Met het openbaar vervoer


Zowel het treinstation Antwerpen-Centraal als Antwerpen-Zuid zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de Kegelkluis.

Vanuit Antwerpen-Centraal kunt u best de metro nemen aan Antwerpen Diamant Metro. Hier neemt u metro 9 of 15, waarna u uitstapt aan de Groenplaats. Vanuit de Groenplaats bent u nog twee minuten te voet onderweg bent naar de Kegelkluis.

Vanuit Antwerpen-Zuid kunt u best de bus nemen. Bussen 180, 181, 182 en 183 rijden rechtstreeks naar de Groenplaats van waaruit u nog twee minuten te voet onderweg bent naar de Kegelkluis.

Met de wagen


Rondom de Kegelkluis zijn een heel aantal parkeergarages voorzien.
Antwerpse Parkings - Parking Brabo : Op één minuut wandelafstand. Kammenstraat 2, 2000 Antwerpen

Indigo Park - Parking Groenplaats : Op twee minuten wandelafstand. Groenplaats 46, 2000 Antwerpen

Q-Park Antwerpen Centrum : Op drie minuten wandelafstand.
Lombardenvest 24, 2000 Antwerpen