Welkom bij de Kegelkluis!


Kom je kegelen met vrienden, collega’s of met familie? Dat kan allemaal! Wij staan voor jou klaar met open armen. Heb je kinderen bij? Geen probleem. Voor kinderen hebben wij een aangepaste speelwijze zodat zij gewoon mee kunnen spelen met de volwassenen.

In de kegelkluis kiezen we voor een huiselijke sfeer waarbij wij steeds uitgaan van een persoonlijke aanpak. Zo worden alle spelletjes persoonlijk aan je uitgelegd en maken we voor jou graag wat extra tijd vrij. Ook wanneer je bij ons wil eten is dit geen enkel probleem.

Zoals het eten in een huiselijke context kiezen wij voor het werken met verse materialen daarom kun je bij ons kiezen voor één, maximum 2 gerechten afhankelijk van de grote van de groep. Het eten wordt geserveerd met de pot op tafel zoals bij de bomma thuis.

Reserveren
Wij werken aan de hand van reservaties. Gelieve je bezoek twee weken op voorhand te plannen, zo kunnen wij jou verzekeren van een vrije kegelbaan. Reserveren kan vanaf 9u30 tot 20u00. Dit doe je via e-mail, telefonisch of kom gewoon even langs!
Tel: 03 226 06 44
Mail: info@kegelkluis.be

LET OP!
Op donderdagen zijn wij gesloten.